Om os

Håndværker bag Ager-Byg fag-entreprise er dansk uddannet med dansksvendebrev og har flere års erfaring med arbejde på det danske byggepladser og renoveringssager, som gør at vi har erfaring og kendskab til et godt og solidt fundament for et leveret kvalitetsarbejde for vores kunder, både for erhverv og private kunder.   

Vi udfører fag-entrepriser inden for anlæg, beton, murer og tømreropgaver. 
Med vores egne og faste under- entreprenører kan vi klare de fleste opgaver.  

Vores ingeniør og bygningskonstruktør er vant til arbejde sammen med bygherre, rådgiver og på tværs af de øvrige fag-entrepriser i den enkelte byggeopgave for at sikre et godt samarbejde, som er med til at give en god byggeproces – og i sidste ende et godt byggeri. 

Hos Ager-Byg har vi særlig fokus på følgende fag-entrepriser: 

  • Murer  
  • Tømrer  
  • Ventilation  
  • Isolering  
  • Anlæg 
  • Projektledelse 

Hos Ager-Byg arbejder vi dagligt med at koordinere og bruger vores mandskab bedst og opnå økonomiske fordele, som i sidste ende vil komme til gavn til dig som kunde. 

Vores håndværker er kvalitetsbevidste og altid klar på at yde deres service for at levere et godt styk arbejde til enhver byggeopgave, om det er facaderenovering, badeværelser, isolering eller nybyggeri så er du garanteret en kvalitet der stemmer overens med dine forventninger.  

I jer altid velkommen til at kontakte os via E-mail info@ager-byg.dk eller direkte på  53 61 61 98 for et uforpligtende tilbud. 

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. Desuden er alle vores medarbejdere forsikret gennem Tryg Forsikring. Det er således din ekstra sikkerhed for en god og solid entreprenør uden ubehagelige overraskelser.