Projektledelse

Vi kan tilbyde alle opgavetyper inden for projektlederskab, alt fra igangsættelse af montør, deltagelse i byggemøder, kvalitetssikring, rådgivning inden for hovedentreprise, ventilation, renovering, nybyggeri, ombyggeri mm. Vi sørger for at du altid har mandskab nok til at færdiggøre dit projekt. 

I huset har vi dygtige og kompetente ingeniører og projektledere, der er velrustede til at varetage jeres byggeprojekter på hele Sjælland. Det giver os muligheden for at tilbyde dig professionel rådgivning, som er skræddersyet til det projekt, I vil have udført. Dette indebærer en bred vifte af arbejdsområder, som gør, at I trygt kan have hele projektet hos os. Vore projektledere er fleksible og står altid parate til at hjælpe med forskellige opgaver.   

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Ager-Byg udfører hovedentreprise på hele Sjælland og kommer gerne for at give dig et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, og I er altid velkommen til at kontakte os på E-mail: info@ager-byg.dk eller direkte på       +45 53 61 61 98.   

Send os mail

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. Desuden er alle vores medarbejdere forsikret gennem Tryg Forsikring. Det er således din ekstra sikkerhed for en god og solid entreprenør uden ubehagelige overraskelser.